| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
qazz1 gejątko
|
Wysłany: 29.07.2010 17:08 Temat postu: Słoneczko, kamienna twarz, ciasteczko |
|
|
Uczniowie jednego z ostródzkich gimnazjów zabawiali się, uprawiając seks zbiorowy. Zabawa skończyła się ciążą pięciu uczennic i policyjnym dochodzeniem.
Ze wstępnych ustaleń wynika, że do sekszabaw nikt nikogo nie zmuszał. Grupa uczniów poddawała się im dobrowolnie. Nazywali je bardzo niewinnie "słoneczko" lub "gwiazda". Szokujące zasady tej gry anonimowo wyjaśnia jeden z uczniów:
Zabawa polega na tym, że dziewczynki kładą się w kółku, głową do siebie, zakrywają oczy, a chłopcy po kolei z nimi kopulują. Wygrywa ten, który ostatni zakończy stosunek.
Dziewczęta i chłopcy najwyraźniej nie zdawali sobie sprawy, że uprawiając seks można zajść w ciążę. Dyrektor gimnazjum w Ostródzie Anna Czarnocka przyznaje:
Rzeczywiście w tym roku szkolnym w mojej szkole uczy się kilka dziewcząt, dokładnie pięć, z których trzy dziewczynki urodziły już dzieci, dwie dziewczynki są jeszcze w ciąży.
Prokuratorzy, którzy zajęli się sprawą mieli się skarżyć na niechęć do współpracy ze strony nauczycieli i rodziców dzieci. Zwrócili uwagę, że z uczniami nikt nie rozmawia o seksie i jego konsekwencjach. W szkole brak np. psychologa.
Tymczasem specjaliści przestrzegają, że dzieci naśladują dorosłych, którzy dają im przykład. Psycholog Maria Rotkiel twierdzi, że robienie w domu z seksu tematu tabu, powoduje epatowanie seksem w szkole. Dlatego właśnie dzieci traktują go jak zabawę, w której chętnie biorą udział.
Moje pytanie jest następujące czy kiedyś graliście w gry typu kamienna twarz, ciasteczko etc ? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Peter Moderator

|
Wysłany: 29.07.2010 17:28 Temat postu: |
|
|
Co to jest "kamienna twarz"? _________________ Tu miał być jakiś inteligenty tekst kogoś sławnego, ale go nie będzie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
nigrivon Szara Eminencja

|
Wysłany: 29.07.2010 17:32 Temat postu: |
|
|
Nie, ale czasami podczas mojej pracy stykam się z dziećmi i to co np. 11latkowie mają w głowach na temat seksu jest po prostu przerażające. Są wulgarni, rozhamowani, nawet Ci, którzy przy pierwszym poznaniu wydają się być absolutnie w porządku. Myślę, że żyjemy w przerażających czasach pod tym względem, tylko jeszcze o tym nie wiemy. _________________ "I'm interested in making a path instead of following a trail."
MJ |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
qazz1 gejątko
|
Wysłany: 29.07.2010 17:33 Temat postu: |
|
|
Gra kamienna twarz polega na tym, że przy stole siada sobie kilkoro zawodników, natomiast pod stołem znajduje się jeden zawodnik. Stół jest przykryty obrusem. Zadaniem zawodnika będącego pod stołem jest zajmowanie sie męskimi przyrodzeniami tak aby na twarzy osoby obdarowywanej ta przyjemnoscia pojawil sie grymas zadowolenia. jesli sie tak stanie to jest zmaiana ról i osoba ktora pokazała grymas przegrywa i schodzi pod stół.
Ciasteczko polega na tym, że jest ciastko na które onanizują sie zawodnicy. kto ostatni wystrzeli ten zjada ciasteczko. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
credo starszy wyjadacz

|
Wysłany: 29.07.2010 17:37 Temat postu: |
|
|
ten temat mnie wkur... jakieś małolaty czytające bravo bawią się w coś takiego w coraz młodszym wieku. To nie przez tabu jakim jest sex tylko przez głupotę tych dzieci chcące się popisać przed rówieśnikami lub co najmniej nie być od nich gorszymi. Mi się wydaje ze to efekt bezstresowego wychowania. Jak ja byłem mały to dostawałem wpieprz od ojca i moje bezstresowe wychowanie na tym się skończyło.Co do twojego tematu w wieku gimnazjalnym nic takiego nawet nie przeszło mi przez myśl. Jak ja chodziłem do gimnazjum czegoś takiego poprostu nie było.
PS: u mnie sie jarało szlugi za szkoła  _________________ Jestem piękny bez względu na to co mówią inni
słowa nie potrafią mnie poniżyć, jestem piękny na swój sposób
Jesteście piękni bez względu na to co mówią inni
JESTEŚCIE PIĘKNI NA SWÓJ SPOSÓB
(z pozdrowieniami dla forumowiczów) |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mat22 młodszy forumowy

|
Wysłany: 29.07.2010 17:43 Temat postu: |
|
|
Ojojoj pokolenie mtv i redtube  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
credo starszy wyjadacz

|
Wysłany: 29.07.2010 17:44 Temat postu: |
|
|
i pokolenie bez dobranocek w TVP  _________________ Jestem piękny bez względu na to co mówią inni
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mat22 młodszy forumowy

|
Wysłany: 29.07.2010 17:49 Temat postu: |
|
|
Szczerze to o sexie to ja sie dowiedziałem jak byłem w lo. Tzn w gimnazjum costam słyszałem, ale przejmowałem się tym tak jak i zagrożeniem molekularnym na świecie
Pociesza mnie fakt, że ja nie będę miał dzieciaków
Nie ma już gumisiów, smerfów i muminków na tvp ?
Dobrze, że pozostała moda na sukces z niej dzieciaki mogą się uczyc do woli jak budować prawdziwą szczęśliwą rodzine  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
credo starszy wyjadacz

|
Wysłany: 29.07.2010 17:51 Temat postu: |
|
|
nieeeeeee ma! ! ! !
I mnie tez pociesza to ze dzieci to nie mój problem uhhh
O tak moda na sukces pokaz im na pewno co zrobić gdy już nie masz z kim sie ru... pokochać _________________ Jestem piękny bez względu na to co mówią inni
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
palik1 jutrzenka

|
Wysłany: 29.07.2010 17:56 Temat postu: |
|
|
Co do tego typu zabaw, to za moich czasów o seksie to się tylko gadało... Ja pamiętam, jaki był szok jak jedna z dziewczyn w 8 klasie (no, jeszcze dłuuuugo nie było gimnazjum) zaszła... Chociaż mnie seks interesował od 2-3 klasy podstawówki. _________________ Kraina szczęścia jest tam, gdzie pełne radości serce Twoje... |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
credo starszy wyjadacz

|
Wysłany: 29.07.2010 17:57 Temat postu: |
|
|
no za moich czasów to już się gadało ale jeszcze nie robiło.  _________________ Jestem piękny bez względu na to co mówią inni
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Paqs starszy wyjadacz

|
Wysłany: 29.07.2010 18:05 Temat postu: |
|
|
Na usta nie ciśnie się nic innego jak n/c.
Jednak wg mnie nie można jednocześnie zrzucić winy na rodziców. Owszem to jeden z czynników wpływających, ale też właśnie zachowanie rówieśników, próby zaimponowania im, albo MTV xD Aczkolwiek to jak zachowują się coraz częściej młodsi to zakrawa o kpinę i woła o pomstę do nieba.
No u mnie w sumie mawiało się na różne tematy w szkole i na tym się też kończyło, bez zabaw typu ciasteczko (sama 'zabawa' to też n/c). _________________ "Musisz żyć dla innych, jeśli chcesz żyć z pożytkiem dla siebie"
Ostatnio zmieniony przez Paqs dnia 29.07.2010 18:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
mat22 młodszy forumowy

|
Wysłany: 29.07.2010 18:08 Temat postu: |
|
|
O ile kamienna twarz moge sobie jeszcze jakos wyobrazic to o ciasteczku sie nie wypowiem  |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Peter Moderator

|
Wysłany: 29.07.2010 18:45 Temat postu: |
|
|
Rozumiem, że "kamienna twarz" i "ciasteczko" to są zabawy dla młodych zdemoralizowanych gejów? _________________ Tu miał być jakiś inteligenty tekst kogoś sławnego, ale go nie będzie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rufus_Geta starszy forumowy

|
Wysłany: 29.07.2010 18:46 Temat postu: Re: Słoneczko, kamienna twarz, ciasteczko |
|
|
| qazz1 napisał: | | Uczniowie jednego z ostródzkich gimnazjów zabawiali się, uprawiając seks zbiorowy. Zabawa skończyła się ciążą pięciu uczennic i policyjnym dochodzeniem. |
To jest obrzydliwa plotka rozsiewana przez żądne sensacji media. http://www.se.pl/wydarzenia/kraj/ostroda-zaszlam-w-ciaze-ale-nie-podczas-orgii_140377.html
| Cytat: | | - Prawdą jest, że pięć dziewczyn z jednego z ostródzkich gimnazjum zaszło w ciążę. Ale informacje o rzekomo organizowanych w szkole i na prywatkach orgiach z ich udziałem to plotka - mówi podinspektor Tomasz Klimek, komendant powiatowy policji w Ostródzie. I zapewniła że wszystkie uczennice mają stałych partnerów i chcą w przyszłości założyć rodziny. |
|
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Peter Moderator

|
Wysłany: 29.07.2010 18:53 Temat postu: |
|
|
| Cytat: | | Zapewnia, że wszystkie uczennice mają stałych partnerów i chcą w przyszłości założyć rodziny. |
przecież to są gimnazjalistki!? _________________ Tu miał być jakiś inteligenty tekst kogoś sławnego, ale go nie będzie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
credo starszy wyjadacz

|
Wysłany: 29.07.2010 18:56 Temat postu: |
|
|
 _________________ Jestem piękny bez względu na to co mówią inni
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Rufus_Geta starszy forumowy

|
|
|
| Peter 15-latka robi to legalnie. A ile lat miała Maria jak urodziła Jezusa? |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
credo starszy wyjadacz

|
|
|
 _________________ Jestem piękny bez względu na to co mówią inni
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Peter Moderator

|
Wysłany: 29.07.2010 18:59 Temat postu: |
|
|
| Rufus_Geta napisał: | | Peter 15-latka robi to legalnie. A ile lat miała Maria jak urodziła Jezusa? |
Nie mam pojęcia - ale to były zupełnie inne czasy - taka piętnastka to już była dorosła baba, a dzisiaj - dziecko. Mentalnie oczywiście, bo jak widać to dziecko może mieć jeszcze mniejsze dziecko... _________________ Tu miał być jakiś inteligenty tekst kogoś sławnego, ale go nie będzie. |
|
|
|
| Powrót do góry |
|
 |
|