FAQFAQ   SzukajSzukaj   UżytkownicyUżytkownicy   GrupyGrupy   RejestracjaRejestracja   ProfilProfil   Zaloguj się, by sprawdzić wiadomościZaloguj się, by sprawdzić wiadomości   ZalogujZaloguj 

Najnowsze posty na forum...Najnowsze posty na forum...
Co sprawiło mi przyjemnoś...   Haslo na dziś.  
Skojarzenia   Owoce w odbycie   Foto: Gra ostatnia litera   X czy Y   Dzień dobry  
Jakie lubicie gry?   Osobowści, które cenie lu...   SMUTY, czyli co mnie smuc...   Czy przespałbym się z oso...   Coming out.  
Dobranoc 2   Widzisz faceta na co zerk...   Właśnie teraz mam chcicę!  

Zasady usuwania konta z forum.

To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum forum.gejowo.pl Strona Główna -> Regulamin
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
hebius
Administrator

Ostrzeżeń: 1

PostWysłany: 19.04.2010 20:22    Temat postu: Zasady usuwania konta z forum. Odpowiedz z cytatem

Każdy ma prawo usunąć swoje konto z forum.
Z powodów technicznych nie może zrobić tego osobiście, dlatego administracja wyręczy go w tym zbożnym dziele.

Wystarczy:

Krok pierwszy: Skasować konto na portalu Gejowo.
Krok drugi: Wyrazić publiczną prośbę o skasowanie forumowego konta w temacie Uwagi do (i od) administracji.

Administracja w ciągu 24 godzin postara się o spełnienie tej prośby. Tej i tylko tej. Usuwanie razem z kontem wszystkich postów nie wchodzi w rachubę, więc o to nie ma nawet co prosić.
To forum jest zablokowane, nie możesz pisać dodawać ani zmieniać na nim czegokolwiek   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum forum.gejowo.pl Strona Główna -> Regulamin Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: